Image

Importator si distribuitor usi de interior si exterior

Indeplinirea cerintelor exigente aferente sigurantei, fiabilitatii si design-ului personalizat,sunt primordiale pentru noi.

Varietatea modelelor de usi oferite, perfectiunea finisajelor, calitatea excelenta a produselor, alcatuiesc cartea de vizita a societatii noastre.

Image

USILE NOASTRE VA ASIGURA INTIMITATE SI PROTECTIE

Furnizorii nostrii au transformat productia de usi intr-o adevarata arta, punand accent pe siguranta, confortul si aspectul personalizat al locuintelor dumneavoastra.

Clienti nostrii vor beneficia intotdeuna de consultanta tehnica, informatii utile si detaliate, aferente produselor comercializate de catre societatea noastra..

Experienta de peste 11 ani,in domeniul usilor de interior si exterior, portofoliul de clienti fideli dobandit in acesti ani,reflecta gradul nostru de profesionalism.
Intr-un domeniu in care piata este invadata de o gama imensa de usi, numele societatii noastre a devenit sinonimul calitatii si seriozitatii.

Usile nu vor fi niciodata montate de catre firme colaboratoare. Montajul se executa de catre montatorii firmei si raspunderea aferenta masuratorilor si calitatii montajului, revin exclusiv firmei noastre.

In colaborarea cu noi sigur nu veti intalni fenomenul/politica preturilor marite artifical, micsorate dupa o tocmeala indelungita cu un discount care sa va incante, deoarece nu comercializam usi si feronerie de stoc. Comercializam produse personalizate care se executa la comanda si in cazul acestor produse discount-ul ar putea sa provina doar din preturi care includ adaosuri comerciale mari, pe principiul urc pretul astfel incat ulterior sa oferim discount. Respectiva politica comerciala nu este in conformitate cu principiile noastre.

SFATURI UTILE IN ALEGEREA USILOR DE EXTERIOR

RECOMANDARE #1

Panoul de exterior (partea exterioara) al unei usi expuse razelor solare este indicat sa posede si certificatul de garantie al producatorului usii si nu doar al vanzatorului usii; astfel incat producatorul insusi sa certifice ca partea exterioara a usii se preteaza la expunerea razelor solare, a ploii, inghetului, e.t.c. In caz contrar riscati scorojirea, ruginirea sau oricare alt tip de uzura cauzata de intemperii.

RECOMANDARE #4

Tipul de toc al usii, respectiv daca este toc segmentat sau nesegmentat. Riscul deschiderii prin efractie a unei usii securizate cu toc segmentat este net superior riscului deschiderii unei usi cu toc metallic nesegmentat.

RECOMANDARE #2

Modul de fixare al balamalelor pe tocul si foaia usilor de exterior, este foarte importanta pentru fiabilitatea usii. Informatia ca balamalele cedeaza in timp si din acest motiv usa nu este etansa, e falsa. La usile de exterior securizate acest lucru nu este posibil. Tocul usii este cel care in timp se poate contorsiona si atunci balamalele nu vor mai functiona corect si astfel apar probleme de etansietate. Este important ca atat tocul cat si balamalele sa fie galvanizate si vopsite in camp electrostatic,astfel incat sa se evite aparitia ruginii.

RECOMANDARE #5

Etansarea perfecta a usii este cea care impiedica patrunderea curentilor de aer si nu numai,de aceea este indicat ca usa sa fie dotata cu sistem de prag etans, nu doar cu prag retractabil.

RECOMANDARE #3

Broasca usii este indicat sa fie protejata prin defender si carcasa de otel, astfel incat sa nu existe posibilitatea de acces catre butuc.

RECOMANDARE #6

Izolatia fonica a usii este de asemeni un factor important. Nu este confortabil sa auzim zgomote sau discutii ce provin din exteriorul locuintei noastre. Este indicat sa existe certificatul producatorului, astfel incat sa fiti informati corect despre gradul de izolatie fonica al usii.
ADRESA
Str. Berzei nr. 50 bis (colt cu Berthelot), Sector 1, Bucuresti
Telefon/Email

+40 784 292815
+40 21 367 0352
office@doorsld.ro