USI DE EXTERIOR

Protejeaza si infrumuseteaza-ti locuinta/spatiul cu un design care sa se potriveasca stilului tau

#01-PIVOT 01 - USA PIVOTANTA DESCHIDERE PE AX CLASA 3 SECURIZARE ANTIEFRACTIE FINISAJ EXTERIOR LEMN MASIV DETALIU RIFLAJE LEMN CU BANDA LED

Image

DETALII TEHNICE

Usile pivotante dar in acelasi timp si securizate, cu finisaje personalizate  in functie de viziunea arhitectului  sau  designer-ului, reprezinta categoria in care nu exista modele standard. La aceasta gama de usi nu veti fi obligati sa alegeti un model din zece sau din cincizeci.

Vom configura usa conform cerintelor d-voastra, respectiv cu finisajele noastre sau cu finisajele locuitei d-voastra , precum materialul folosit la fatada ventilata, lambriuri de lemn, ceramica de exterior sau interior, tapet, etc.

Foaia de usa este clasa 4 de securizare/antiefractie , si toate elementele aferente ei sunt dublu galvanizate, iar structura contine vata minerala care asigura usii izolatie fonica si termica cu grad superior.

Tocul usii este din profil de aluminiu cu 8 camere pentru izolatie termica.

Etanseitatea perfecta a usii este realizata  cu ajutorul a 4 chedere  perimetrale (2 canatul  foii de usa si 2 pe toc) si a sistemului de prag etans.

Usile se executa pe dimensiuni cuprinse intre 140 cm – 200 cm. latime si 210 – 310 cm. inaltime sau in functie de cerintele clientului, pe dimensiuni personalizate.

Toate finisajele aferente aceste categorii pot fi comandate si pe usile de exterior din gama balamale aparente sau cu balamale ascunse.

Usile pot fi dotate cu sistem inchidere amprenta digitala, smarthome, apel telefonic si coduri.

SOLICIT INFORMATII SUPLIMENTARE

ADRESA
Str. Berzei nr. 50 bis (colt cu Berthelot), Sector 1, Bucuresti
Telefon/Email

+40 784 292815
+40 21 367 0352
office@doorsld.ro